Tandimplantat i Jämtland – när du behöver ersätta förlorade tänder

Att gå omkring med en glugg i munnen och sakna tänder är varken särskilt praktiskt eller snyggt. Med tandimplantat i Jämtland kan du ersätta förlorade tänder och återfå ditt leende igen.

Det var en händelserik kväll igår. Festen som dina bästa vänner hade ordnat för dig inför din födelsedag blev en succé på många sätt. Alla dina vänner, både nära och bekanta, var där. Din familj hade åkt långväga för att kunna vara med. Du flyttade hemifrån tidigt och träffade sedan kärleken och bosatte dig hundra mil från ditt barndomshem. Kvällen slutade sent och när du skulle ta dig hem i taxi runt tre på morgonen så råkade du halka när du skulle in i taxibilen. Du ramlade och slog i trottoarkanten och slog ut tre tänder. Framtänder till på köpet också.

Snyggare tänder med tandimplantat

Du fick helt enkelt en rejäl smäll och sitter nu här utan några tänder längst fram i överkäken. Du bokar en tid hos en tandläkare för att få hjälp. Du får veta att det är möjligt att sätta in tandimplantat för att ersätta dina tänder som du har förlorat. Vilken tur! Ett tag var du rädd att behöva gå omkring tandlös för resten av livet. Med dessa tandimplantat kommer du till och med få mycket snyggare och rakare framtänder än vad du hade från början. Det kommer självklart kosta en del, men det är det helt klart värt. Nu längtar du efter att få dina implantat ditsatta hos tandläkaren i Jämtland.

24 Feb 2022

Välkommen

Välkommen till hemsidan Friska Tänder. Här får du lära dig hur du sköter dina tänder på bästa vis.