Tandläkarmottagningar i Norrköping

Det finns många bra tandläkare i Norrköping. Vissa har lite olika och unika inriktningar. Här nedan listar vi några av dom och vad du kan får hjälp med hos dem.

Tandläkarna Mirum

En bit utanför centrala Norrköping, i Mirum Galleria, ligger Tandläkarna Mirum. Här kan du få hjälp med de vanliga tandproblemen såsom undersökning, lagningar, tandvärk och rotfyllning. Du kan även få hjälp med sådant som käkledsvärk och huvudvärk. De har även andra tjänster som tandblekning och kan göra skönhetsbehandlingar med fillers och botox.

Tandläkargruppen

Den här tandläkarmottagningen ligger mitt i Norrköping. Här kan du få hjälp av tandläkare och tandhygienister med dina tandrelaterade problem. De har specialiserat sig på att erbjuda tandvård för människor som har tandläkarskräck.

City Tandläkarna

Även City Tandläkarna ligger mycket central på Drottninggatan 33 i Norrköping. De erbjuder traditionell tandvård såsom undersökning, röntgen och behandlingar för olika tandproblem.

MyDentist

Detta är en ny tandvårdskedja som anser sig vara Sveriges “mest tillgängliga”. De ligger på markplan på Hantverkaregatan 20. Deras affärsplan är att vara en mer tillgänglig tandläkarmottagning där man bara kan gå in och direkt få tandvård utan några väntetider. De har flera olika behandlingar och erbjuder även botox.

Folktandvården Sparven

På Sankt Persgatan 139 ligger Folktandvården Sparven. Även detta är en mer traditionell tandläkarmottagning som erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Du kan även ingå ett friskvårdsavtal vilket gör att du betalar ett fast pris för tandvård under tre år. Folktandvården har även två andra mottagningar i Norrköping. Folktandvården Hageby ligger på Grundläggaregatan 2 och Folktandvården Vidablick ligger på Doktor Butlers gata 3.

Smile Tandvård

På Smile Tandvård kan du få allmän tandvård, akut tandvård, osynliga tandställningar, estetisk tandvård samt barn- och ungdomstandvård. De har även specialisttandläkare som kan utföra käkkirurgi.

Hur skall man tänka när man väljer tandläkare?

Du väljer själv vilken tandläkare du och din familj skall gå till. Det kan vara bra att veta att det är fri prissättning på tandvård i Sverige. Därför kan det vara bra att jämföra priser mellan olika tandläkare. Fundera också på vad du och din familj har för behov. Om någon är rädd för tandläkare kan det vara bra att välja just en tandläkare som är specialiserad på

7 Dec 2021

Välkommen

Välkommen till hemsidan Friska Tänder. Här får du lära dig hur du sköter dina tänder på bästa vis.