Hjälp med tandimplantat i Göteborg

Har du problem med smärta och värk i tänder och mun? Har du blivit av med tänder och fått svårt att tugga? Har du tandluckor som du skäms över? Vi löser dina problem med tandimplantat i Göteborg!

Ibland har man otur med tänderna och tyvärr har en del av oss mer otur än andra. Med tiden slits tänder och man kan få problem. Det kan också vara så att man råkat ut för en olycka och i samband med detta faktiskt blivit av med en tand eller två. Detta är besvärligt på flera sätt. Beroende på vilken tand vi har problem med kan det betyda att man får svårt att tugga, att det ständigt fastnar matrester, att man inte kan bita på rätt sätt eller helt enkelt att man själv tycker att det ser rent förfärligt ut. Då kan man bli hjälpt av ett tandimplantat i Göteborg.

Hur går ett tandimplantat till?

Om du funderar på tandimplantat i Göteborg ska du börja med att kontakta en bra klinik. Du kommer att få göra en undersökning och din käke kommer att röntgas. Därefter bestäms tid för en liten operation. Under operationen kommer man att sätta in titanskruvar i din käke. Detta gör man för att man sedan kommer att fästa din nya tand med skruvarna. Efter att titanskruvarna är på plats kan du välja om du vill ha tillfälliga tänder insatta fram tills dess att läkningsprocessen är klar och det är dags för din nya permanenta tand. Idag är ett tandimplantat en perfekt ersättning för din gamla och trasiga tand. Implantat ser exakt likadana ut som vanliga tänder. De sitter också lika fast som en riktig tand och glappar inte så matrester kan fastna. För det flesta är det en stor lättnad att ha fått ett implantat fixat.

Förtroende och kompetens är viktigt

När man ska göra ett större ingrepp är det viktigt att man känner stort förtroende för den tandläkarklinik man valt. Ett tandimplantat i Göteborg kan i slutänden förbättra hela ditt liv och kommer utan tvivel att förbättra din munhälsa. När man väljer tandläkare för ett sådant arbete ska man kunna förstå vad tandläkaren tänker göra och känna sig bekväm med att personalen har tillräcklig kompetens och erfarenhet för ingreppet. Prata med flera kliniker och gör besök så att du känner dig trygg med personalens kompetens! Sedan får du bra munhälsa, kan tugga, och vågar le igen! Vi rekommenderar den här sajten: https://www.tandimplantatgöteborg.nu

12 Feb 2020

Välkommen

Välkommen till hemsidan Friska Tänder. Här får du lära dig hur du sköter dina tänder på bästa vis.