Kom tillrätta med dina tandproblem med Invisalign i Stockholm!

Många människor har stora problem med smärtor och obehag orsakade av felaktigt bett. Med Invisalign i Stockholm behöver det inte längre vara så. Ta kontakt redan idag!

Alldeles för många av oss lider i tysthet. En felaktig tandställning orsakar handikapp som oftast inte är synliga för utomstående. Snedställda tänder ställer till med mycket mer smärta och problem än vad många anar. Ofta tänker vi som drabbas att det inte är mycket att göra utan att det bara är att uthärda och kämpa på. Inget kan vara mer fel än det resonemanget!

Ingen människa ska behöva gå omkring och ha ont pga snedställda tänder. Idag finns en smärtfri och precis behandling som kan återställa en korrekt tandställning. I förlängningen sparar detta mycket bekymmer och hjälper drabbade personer till ett behagligare liv och ett mycket gladare leende. Med Invisalign kan också du få hjälp!

Vad är Invisalign och hur fungerar det?

Invisalign i Stockholm är ett utmärkt exempel på hur ny teknik kan tillämpas praktiskt för att hjälpa människor. Det är ett individuellt anpassat reglerande skydd som byts i takt med att tandställningen förändras. Många av oss minns med fasa gamla tiders tandskenor i metall. Dessa orsakade nästan lika många problem som de botade och orsakade även frikostigt med smärta och skavsår i munnen.

Idag ser världen annorlunda ut och ingen ska behöva lida för att få sina tänder reglerade. Med Invisaligns teknik börjar tandläkare med att digitalt fotografera och röntga tänderna. Utifrån detta tillverkas sedan individuellt anpassade skenor i stark plast som ligger perfekt an mot dina tänder. De är enkla att ta ut vid exempelvis tandborstning också. Skenorna byts allt eftersom tändernas position ändras, och eftersom skenorna är genomskinliga kommer det inte heller att synas att skenorna bärs. Detta kan kännas skönt för en del av oss.

Ny och skonsam teknik gör tandregleringen enklare

Med Invisalign i Stockholm kan fler människor få hjälp. Många med tandproblematik får problem med att tugga och med värk i tänder, käke och huvud. Inte längre så - på cirka 6-8 månader beräknas behandlingen vara klar. Du kan behöva använda någon slags skena för att behålla tändernas position men de akuta problemen kommer att vara ett minne blott.

När du väljer att behandla med Invisalign bör du vända dig till en tandvårdsklinik som har rätt kompetens. Tekniken du behöver för smärtfri behandling finns redan tillgänglig, så tveka inte att höra av dig redan idag!

5 Feb 2020

Välkommen

Välkommen till hemsidan Friska Tänder. Här får du lära dig hur du sköter dina tänder på bästa vis.