Överraska gamla vänner med ett perfekt leende

Har du vanan att dölja tänderna när du skrattar? Det är tråkigt, men går att åtgärda. Ta en kontakt och informera dig om skalfasad i porslin. Den döljer missfärgningar och ojämna tänder.

En del saker blir aldrig riktigt av. Livet kommer emellan. Kanske i form av ett nytt jobb, en annan stad, eller barn och familj. Men din skada på framtänderna från den där fotbollsmatchen i ungdomen är inte trevlig, och inte kommer den att bli snyggare i framtiden. Om du är nyfiken på en skalfasad i Malmö, ta då kontakt med en tandläkare för att få veta mer. Det kan vara värt en peng att gå igenom tandhälsan och kanske göra den där satsningen på ett tunt skal, i perfekt färg för dina tänder. Du får ett tjusigt leende och kan lägga ditt gamla bekymmer bakom dig.

Estetisk tandvård alla veckans dagar

För att göra det enklare att komma till skott och boka in den där första avgörande tiden, finns mottagningar som har generösa öppettider. Du kan komma på en kväll eller under helgen om det passar dig bättre. Självklart finns all service, som rådgivning, tandhygienist, röntgen och så vidare, där när du behöver det. Även för dig som vill diskutera skalfasader i Malmö. De flesta behöver inte ha så täta kontakter med tandläkaren, sett över en livstid. Men det är smart att börja tidigt och skaffa sig goda vanor och lära sig mer om de egna förutsättningarna. Passa på när dina barn börjar komma i ålder för den första kontakten. Häng med och ställ dina frågor om din egen tandhälsa. Sannolikt är det mesta bättre och mindre plågsamt nu för tiden än när du var barn.

Framtidens tandläkare

Kommer det att behövas tandläkarmottagningar i framtiden? Ja, antagligen. Även om vi alla skulle börja sköta våra tänder perfekt, så spelar det genetiska arvet en viktig roll. Somliga är födda med perfekta och starka tänder som klarar allt. Godis och slarv med tandborstningen spelar ingen roll. Andra har ynkliga och veka gaddar, som behöver all hjälp de kan få. Såklart kommer tandborstningen att utvecklas mot smarta roterande borstar, som meddelar om du behöver gå till kliniken. Salivens innehåll och hur vår kosthållning påverkar munnen kommer att granskas och analyseras. Mycket talar dock för att visdomständerna kommer fortsätta att skapa problem och kräva kirurgiska insatser. Olyckor kommer alltid att hända och tänder slås av eller måste ersättas av tandimplantat.

24 Aug 2020

Välkommen

Välkommen till hemsidan Friska Tänder. Här får du lära dig hur du sköter dina tänder på bästa vis.